A doua ședință a consorțiului proiectului Minerva

Pe 5 februarie 2021 echipa proiectului Minerva al UTM, formată din dr. hab. Larisa Bugaian, dr.hab. Mircea Bernic, Zinaida Stratan, dr. Carolina Timco, Daniela Pojar, dr. Rodica Siminiuc, dr. Rodica Cujba și Vasile Chetroi au participat la cea de a doua ședință a consorțiului a proiectului MINERVA.

Ședința a fost organizată de către Academia de Studii Economice din Moldova, coordonatorul proiectului Erasmus+ „Strengthening Research Management and Open Science Capacities of HEIs in Moldova and Armenia – MINERVA” (numărul de referință: 597912-EPP-1-2018-1-MD-EPPKA2-CBHE –SP), în format online.

Cu un discurs de bun venit a venit coordonator de proiect – Dr. Olesea Sîrbu, după care fiecare partener și-a prezentat realizările pe fiecare pachet de lucru. Au fost discutate activitățile ce urmează a fi realizate în perioada următoare, iar coordonator de proiect a informat consorțiul despre faptul ca EACEA a autorizat extinderea proiectului MINERVA până pe 14 ianuarie 2023.

Coordonatorul proiectului a informat consorțiul despre faptul, ca liderii pachetelor de lucru și liderii de activitate sunt cei responsabili pentru realizarea activităților din cadrul pachetului respectiv și trebuie să introducă activitățile care trebuie realizate de parteneri și termenele limită în planul operațional. În vederea realizării activităților planificate s-a decis că vor fi organizate ședințe online dedicate fiecărui pachet de lucru în parte. Partenerii au fost informați despre faptul că toate activitățile trebuie să fiu finalizate până în ianuarie 2021, iar ultimul an va fi dedicat pilotării și exploatării în timpul celui de-al patrulea an.

Proiectul Minerva “Consolidarea capacităților de gestionare a cercetării și a Științei Deschise ale instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova și Armenia”, n/r 597912-EPP-1-2018-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP este implementat cu suportul financiar al UE prin programul Erasmus+

Mai multe detalii despre proiect pe: https://proiecte.utm.md/minerva-2/ și http://minerva-project.ase.md/en/

[av_gallery ids=’95112,95113,95114,95115,95116,95117,95118,95119,95120′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-snwdwn’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU