Winter ARCHDESIGN Festival (ediția a II-a)  

55ARH | 25DVI | 22DIP | 15DTP | 15DIN  

Aniversări marcante ale domeniilor creative din cadrul UTM  


Concursul Winter ARCHDESIGN Festival (ediția a II-a) are ca scop crearea unei platforme comune de colaborare și schimb de experiență dintre studenții care efectuează studiile în domeniile ARHITECTURĂ și DESIGN din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, precum și stimularea creativității și promovarea tinerilor, preocupați de industriile creative. 
 

Obiectivul concursului vizează dezvoltarea abilităților de creație artistică, de proiectare 2D și 3D, de realizare a produselor de design, utilizând diverse procedee, tehnici și mijloace materiale.  

Genericul festivalului vizează Aniversări marcante ale domeniilor creative din cadrul UTM, fiind salutate activitățile ce promovează originalitatea și estetica gândirii artistice, valorile domeniilor de formare, inovația și importanţa specialităţilor.  

Genericul festivalului vizează Sărbătorile de Iarnă, fiind salutate activitățile creative, ce promovează originalitatea și estetica gândirii artistice, valorile culturii tradiționale, inovația și aplicabilitatea tehnologică a proiectelor elaborate. Concursul industriilor creative din cadrul Winter ARCHDESIGN Festival include secțiunile: FELICITARE, GIF, VIDEOPremierea lucrărilor se va desfășura on-line pe platforma Microsoft Teams pe data de 18 decembrie 2020 ora 10.00.  

Regulamentul de participare la acest eveniment:

Regulament_final _festival_ArchDesign_2020_01.12.2020

Înregistrarea competitorilor şi prezentarea lucrărilor de către competitor se va efectua în perioada 01 decembrie 2020, ora 09.00 – 15 decembrie 2020, ora 15.00, formularul de participare este disponibil AICI.

Vă aşteptăm pe platforma Microsoft Teams  pe data de 18 decembrie 2020 ora 10.00 pentru desfăşurarea festivalului 2020, link-ul găsiţi aici

(Visited 1.137 times, 1 visits today)