Universitatea Tehnică a Moldovei în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași, vă invită la lansarea proiectului transfrontalier IntelWastes (2SOFT/1.2/8), finanțat de Uniunea Europeană, programul CROSS BORDER COOPERATION ROMANIA – REPUBLIC OF MOLDOVA 2014-2020.

Evenimentul de lansare va avea loc la 28 octombrie 2020, cu începere de la ora 11:00 și va fi organizat atât offline (bir. 1-205 al UTM, adresa Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 168), cât și online (Microsoft Teams).

Scopul proiectului include consolidarea capacităților de cercetare și inovare ale universităților printr-o cooperare transfrontalieră durabilă pentru utilizarea eficientă a deșeurilor agroalimentare industriale, obținute în urma prelucrării strugurilor, fructelor și legumelor. Impactul transfrontalier al proiectului constă în formarea unor echipe comune de cercetare-inovare cu competențe complementare în rezolvarea problemelor comune – gestionarea deșeurilor industriale agroalimentare.

Pentru participare la evenimentul de lansare a proiectului vă rugăm să completați formularul de înregistrare – https://forms.gle/yWkq4LmFTTGzR4Qs7.

(Visited 211 times, 1 visits today)