A doua etapă de distribuire a notebook-urilor profesorilor UTM

Demarat în ianuarie 2020, astăzi, procesul de distribuire a notebook-urilor către profesorii care își continuă cu fidelitate actul de predare a fost reluat de către administrația UTM în cea de-a doua tranșă.

Din lotul de 200 de laptopuri 60 au fost distribuite astăzi de către rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN și prorectorul pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, Dinu ȚURCANU. 34 dintre acestea au fost transmise în posesie personală profesorilor din cadrul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, iar altele 26 – profesorilor Facultății Tehnologia Alimentelor.

„Notebook-urile au devenit astăzi pentru profesori instrumentele prin intermediul cărora  conferă actului de predare conținutul și culoarea intactă a studiului la distanță”, au menționat cu emoție decanii celor două facultăți – conf. univ., dr. Dumitru CIORBĂ și conf. univ., dr. Vladislav REȘITCA.

Profesorii au mulțumit cu bucurie pentru acest gest, subliniind că „aceste laptopuri sunt cele mai dorite și mai binevenite cadouri, cu care administrația UTM a decis să ne fericească!”

(Visited 347 times, 1 visits today)