Studenții masteranzi de la Facultatea Inginerie Economică și Business, Universitatea Tehnică a Moldovei și-au susținut disertațiile (noțiune echivalentă tezei) în fața Comisiei din cadrul Facultății Științe Economice și Administrație Publică, specializarea  „Management și administrarea afacerilor”, Universitatea „Ștefan cel Mare” (Suceava, Romania), astfel au obținut și diploma acestei prestigioase instituții.

Prevederile Acordului de dublă diplomă permit studenților să valorifice studii atât la UTM, cât și la USV, fapt apreciat de către beneficiari din perspectiva diversității, experienței complexe și a oportunităților noi cu caracter internațional. Această colaborare se transformă într-o frumoasă tradiție, studenții UTM și ai USV înregistrând  rezultate îmbucurătoare pe dimensiunea educațională.

Pe data de 22 iulie 2020,  studenții FIEB Petru BAMBULEAC, Ion FURCULIȚĂ, Alina LESNIC, Cătălina PRUTEANU, Victoria SLOBOZIANU și Gheorghe SÎLI – și-au susținut cu succes disertațiile,  iar în seara aceleiași zile le-au fost înmânate diplomele de master din partea UTM. Studenții au demonstrat excepționale aptitudini analitice, de cercetare și prezentare, fiind apreciați corespunzător. Cu siguranță, cunoștințele acumulate, aptitudinile dezvoltate și experiența internațională, creează oportunități și perspective noi pentru absolvenții noștri.

Le dorim discipolilor FIEB mult succes în activitatea profesională și o colaborare fructuoasă UTM-USV!

(Visited 380 times, 1 visits today)