Mario NISTREAN studiază specialitatea „Robotică și mecatronică” în cadrul Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică a Universității Tehnice a Moldovei.

Se declară mândru de faptul că în acest domeniu ultratehnologizat are posibilitatea să învețe de la cei mai calificați profesori, cu rezultate în domeniul didactico-științific recunoscute la nivel internațional. Iar cursurile la facultate au loc în aule și laboratoare moderne, utilate cu susținerea diverselor companii din Republica Moldova și internaționale. Creativitatea studenților de asemenea este susținută și încurajată. Ai o idee? UTM te va ajuta să o realizezi. Vei avea și posibilitatea să o prezinți publicului la diverse concursuri internaționale, în cadrul cărora reprezentanții UTM au deja un statut permanent.

Are un mesaj inspirațional către tinerii aflați în pragul alegerii viitorului profesional: „Ești creativ și cauți o comunitate unde să-i dai frâu liber inventatorului din tine? Te așteptăm la UTM! Aici veți găsi oportunitățile cu care rezonați cel mai bine! Alegeți unul din programele de #studiiUTM!”

 

(Visited 56 times, 1 visits today)