Cătălina COADĂ: „Alegeți UTM și nu veți regreta!”

Cătălina COADĂ a absolvit Facultatea Inginerie Economică și Business, specialitatea „Contabilitate”, Universitatea Tehnică a Moldovei în anul 2019. Încă din anul II activează în cadrul unei companii în calitate de contabil, ceea ce a determinat-o să efectueze în teza sa de licență un studiu minuțios privind „Contabilitatea și analiza stocurilor de mărfuri în comerț”. Comisia de Licență a apreciat concluziile și propunerile absolventei, grație și faptului că acestea se implementează deja cu succes în procesul managerial al companiei și au generat efecte economice considerabile.

Cătălina COADĂ este și unul din cei 10 șefi de promoție ai anului 2019, premiați de către rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, cu câte un premiu bănesc și un laptop, ei fiind declarați ambasadorii UTM oriunde vor ajunge în lume – calitate pe care Cătălina o confirmă în permanență prin dialogurile purtate cu tinerii aflați în pragul alegerii viitorului profesional, vorbindu-le despre cum e să ții cadența excelenței la studii în inginerie, ce planuri de viitor își propune și cum se completează mereu peisajul academic la UTM pentru ca studiile să devină aspirația și atracția cât mai multor tineri. Este o dovadă concludentă a faptului că la UTM pregătirea viitorilor specialiști este la cel mai înalt nivel, Universitatea având o imagine atractivă în mediul de afaceri și clasându-se pe primul loc în diferite rating-uri naționale și internaționale.

Mesajul său către viitorii candidați la studii este mobilizator: „Alegeți UTM și nu veți regreta!”

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU