Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

FIEB invită la un webinar în cadrul proiectului EU4SID

Facultatea Inginerie Economică și Business, UTM vă invită să participați la webinarul „Realizări și perspective ale dezvoltării industriale durabile în contextul integrării europene”, care se va desfășura în data de 14 mai, cu începere de la ora 13.00, în cadrul proiectului Jean Monnet Module „Dezvoltarea Industrială Durabilă în Contextul Integrării Europene” – EU4SID.  

Scopul webinarului este de a intensifica dialogul constructiv și cooperarea consolidată dintre mediul academic – societatea publică – business. Suntem interesați de a afla informații utile din prima sursă și de a dezbate subiecte la tematica evenimentului cu experți în domeniu.

Invitații de onoare ai evenimentului sunt:

–  Andrei ISAC, coordonator național de acțiune al proiectului regional EU4Environment, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul are drept scop de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina în conservarea și utilizarea durabilă a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.

– Rodica IORDANOV, director executiv al  organizației non-guvernamentale EcoContact, care are drept scop promovarea proceselor de dezvoltare durabilă, protecția mediului și utilizarea sustenabilă a resurselor naturale la nivel regional.

Constantin ȚURCANU, șef  Direcția analiză, inovare și instruire al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii – ODIMM, care are misiunea de a contribui la sporirea competitivităţii economiei naţionale prin susţinerea dezvoltării sectorului IMM.

În cadrul evenimentului ne propunem să dezbatem subiecte, cum ar fi: tendințele mondiale privind dezvoltarea durabilă; inițiativele Uniunii Europene care susțin dezvoltarea durabilă; reflectarea principiilor și valorilor europene privind dezvoltarea durabilă în politicile economice ale Republicii Moldova; politici europene de ecologizare a economiilor.

Pentru participarea la eveniment este obligatorie înregistrarea online:   https://cutt.ly/CyvrZLt

 La finele seminarului online, participanții vor fi solicitați să completeze o fișă de evaluare a evenimentului, după care vor recepționa un certificat în format electronic care va confirma participarea activă în cadrul evenimentului.

Înscrierea la eveniment confirmă faptul că sunteți de acord cu utilizarea datelor cu caracter personal.

Vă așteptăm cu drag!

96708674 2603406409871719 8765646750665932800 n

97443246 2707644562852737 6208660845988151296 n

2 logo EU4SID

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI