Coordonare Minerva pe on-line pe timp de pandemie

Pandemia impune regulile sale de joc, dar activitățile în cadrul proiectelor internaționale trebuie să continue.

În data de 28 aprilie, membrii echipelor de lucru ale proiectului Minerva și-au dat întâlnire pe TEAMs pentru a-și coordona activitățile, necesare a fi realizate în cadrul proiectului Minerva. Larisa Bugaian, prorector probleme financiare și relații internaționale, și Carolina Timco, șef serviciu Relații internaționale au făcut un sumar a activităților realizate în proiect în perioada 15 ianuarie 2019 – 28 aprilie 2020. Urmare a pandemiei, planul de activități a fost revăzut de către coordonatorul național al proiectului, fiind stabilite noi termene de realizare a activităților proiectului, cu posibilitatea prelungirii acestuia din cauza situației epidemiologice. 

Membrii echipei au discutat pe marginea activităților ce urmează a fi implementate pe parcursul celui de al doilea an, și anume finalizarea structurii repozitoriului universitar, completarea acestuia; acțiunile ce trebuie întreprinse pentru a obține eticheta HRS4R; lista finală a echipamentelor ce urmează a fi achiziționată; precum și modalitatea de lucru cu partenerii externi.

S-a decis ca membrii echipei să să întâlnească periodic pentru a discuta referitor la evoluția implementării acțiunilor în cadrul proiectului Minerva pentru a realiza la maxim activitățile planificate luând în considerare situația creată de expansiunea virusului COVID-19.

Proiectul Minerva este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre Mineva pot fi găsite pe http://www.minerva-project.space/ și https://www.facebook.com/MINERVAMOLDOVA/
și pe pagina Minerva a UTM https://proiecte.utm.md/minerva-2/#top

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU