Apelul de proiecte Erasmus+, ediția 2019, a fost lansată

Oficiul Național Erasmus+ a organizat miercuri, 27 noiembrie 2019, un seminar național de informare Erasmus+ pentru staff-ul academic, ce se include în campania anuală de informare privind oportunitățile Programului Erasmus+. La ședința de informare au participat și reprezentanții UTM.

Evenimentul a reunit circa 120 de participanți, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior din toată țara. Echipa UTM a fost reprezentată de Larisa Bugaian, Petru Todos, Stela Balan, Cristina Popovici, Alina Ostapov, Angela Scripcenco, Corina Guțu-Chetrușcă, Olga Sugac, Cornelia Crucerescu și Carolina Timco.

Pe durata evenimentului, au fost prezentate noutățile Apelului de Proiecte Erasmus+, ediția 2020, și au fost organizate Ateliere de lucru dedicate depunerii de aplicații de proiecte de Mobilitate Internațională de Credite și Jean Monnet. În cadrul atelierului Jean Monnet, Cornelia Crucerescu, câștigătoarea în una din categoriile programului Jean Monnet, și anume Module, a prezentat experiența de depunere a proiectului, provocările, factorii de succes și planul de acțiuni în vederea realizării proiectului. Printre momentele critice menționate de către Cornelia Crucerescu au fost: informarea, cunoașterea subiectului și componența echipei.

Reitirăm că UTM este câștigător a 3 proiecte Erasmus+, ediția 2019: ca coordonator – proiectul MOLDOVA HIGHER EDUCATION LEADERSHIP AND MANAGEMENT, cu un buget de  844,453.00 euro, ca partener – proiectul „SETTING PEER REVIEW INSTRUMENTS AND GOALS FOR MEDICAL (HEALTH) EDUCATION”  cu un buget de 957,306.00 euro și proiectul „BUSINESS DRIVEN PROBLEM-BASED LEARNING FOR ACADEMIC EXCELLENCE IN GEOINFORMATICS”  cu un buget de 989,055.00 euro.

Sursa foto: Oficiul Erasmus+Moldova

[av_gallery ids=’65332,65340,65330,65336,65331,65333,65334,65335,65337,65338,65339′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ id=” custom_class=” av_uid=’av-mz2mtt’ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU