Un nou Bal al bobocilor UTM, desfășurat aseară cu mult fast și voie bună în incinta clubului „BandabaR”,  a adus în prim-plan talentul celor mai ingenioși studenți ai anului întâi.

Ediția din anul curent a Balului a cumulat în mod fericit sărbătoarea Halloween, a cărui mascotă din dovleac sculptat reprezentând Lanterna lui Jacka a conferit o nuanță magică atmosferei de sărbătoare. Iar sala plină peste poate avea să aducă dovada că tinerii noștri știu să fie buni și la carte, dar și la festivități distractive.

8 perechi de tineri înmatriculați la studii în anul curent, reprezentând 8 facultăți ale UTM, s-au străduit să-și reprezinte cât mai demn facultatea. Succesul a fost de partea reprezentanților Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică (Mirela BOSTAN și Vasile LEAHU), care s-au clasat pe locul I, dar și al celor de la facultățile Construcții, Geodezie și Cadastru (Dana BULAT și Dan ALBU) și Tehnologia Alimentelor (Anastasia COHANIUC și Nicolae PASAT), cărora le-au revenit, respectiv, locurile II și III.

Subscriem cu toată Universitatea la mesajul dlui Radu MELNIC, șef director CEGHID, adresat tinerilor la festivitatea de premiere a învingătorilor serii: „Dragii noștri „bobocei”, vă spunem „Bine ați venit la Universitatea Tehnică a Moldovei!” și vă încredințăm că, alegând studiile în inginerie, ați făcut alegerea corectă!

(Visited 55 times, 1 visits today)