În perioada 9-13 septembrie 2019, în cadrul proiectului Erasmus+ LMPI, 5 profesori de la Universitatea West Attica, Grecia vor realiza o vizită la universitățile partenere din Republica Moldova.

5 profesori de la Universitatea West Attica, Grecia:  Patrikakis Dimitrios Kogias, Panos Yannakopoulos, Konstantinos Mavrommatis și Georgios Tselikis vor face o vizită la Universitățile partenere din proiect: Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice a Moldovei, Universitatea de Stat „ Alecu Russo” din Bălți.

Tematica cursului include următoarele  subiectele: IoT Security, Blockchain Technologies, Cyber Security Terms, Protocols and Standards, Information Security, Network Security. Pe 12-13 septembrie cursurile de Information Security și Network Security vor fi livrate la UTM și vor fi co-animate de către Konstantinos Mavrommatis și Georgios Tselikis.

Studenții care vor urma toate modulele, vor primi certificate de participare.

Proiectul LMPI este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre LMPI pot fi găsite pe https://www.lmpi-erasmus.net și  https://www.facebook.com/groups/MoldovaLMPI/  și pe pagina LMPI a UTM https://proiecte.utm.md/lmpi/

(Visited 23 times, 1 visits today)