13 studenți de la Facultatea de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice a Moldovei efectuează în această perioadă stagiul de practică la colegii de la UEM Reșița.

În perioada 13 – 25 mai, un grup de 13 studenți din anii II și III de studiu de la Facultatea de Energetică și Inginerie Electrică a Universității Tehnice a Moldovei, efectuează stagiul de practică la partenerii din cadrul Facultății de Inginerie și Management a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, România, în baza unei colaborări dintre cele două instituții de învățământ superior care datează din anul 1996.

Seria de studenți din acest an a fost preluată, integral, de S.C. Electroechipament Industrial S.R.L. Reșița și S.C. Electroechipament S.R.L. Bocșa.

Coordonatorul acestui stagiu de practică din partea Facultății de Inginerie și Management, șef lucrări, dr. ing. Elisabeta SPUNEI, a prevăzut, inițial, vizite în spațiile de studii ale Facultății de Inginerie și Management din UEMR, în biblioteca și sala de lectură, laboratoare precum și facilitățile oferite pentru practicarea sportului, toate aflate în incinta campusului universitar.După care a fost organizată o serie de vizite la companii și obiective turistice din zonă: centrala hidroelectrică Grebla, TMK Reșița, Reșița Reductoare & Regenerabile (RRR), stația CFR Reșița Nord – instalația de centralizare electrodinamică, orașele Anina, Oravița, calea ferată Oravița-Anina.

(Visited 10 times, 1 visits today)