Activități în cadrul proiectului Minerva

În perioada 20-24 mai 2019, Mircea Bernic, prof. univ., dr. hab., prorector cercetare și doctorat, participă la vizita de lucru în cadrul proiectului Minerva.

Vizita de studiu  se desfășoară la Universitatea Cote d’Azur, Nisa, Franța. Reprezentanții delegației moldovenești și armeniene, alcătuite din rectori, prorectori, manageri ai instituțiilor de învățământ superior, în parteneriat cu alți membri ai consorțiului MINERVA, au participat la diverse activități menite să facă schimb de bune practici în domeniul științei deschise.

Proiectul Minerva își propune să fortifice managementul cercetării în cadrul instituțiilor de învățământ superior din Moldova și Armenia, precum și abilitățile în domeniul științei deschise.

Proiectul Minerva este implementat cu suportul UE prin intermediul programului Erasmus+.

Mai multe informații despre Mineva pot fi găsite pe http://www.minerva-project.space/ și  https://www.facebook.com/MINERVAMOLDOVA/
și pe pagina Minerva a UTM https://proiecte.utm.md/minerva-2/#top

[av_gallery ids=’60453,60454′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-ufvqoz’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU