Ședință de coordonare a activităților în cadrul proiectului PBLMD

În data de 11.04.2019, reprezentanții a șase universități: UTM, USM, ASEM, USMF, USCahul, USARB, participante la proiectul Erasmus+ „Introducerea învățării bazate pe probleme în Moldova: pentru sporirea competitivității studenților și a posibilităților de angajare a lor” (PBLMD) s-au întrunit într-o ședință de lucru, în vederea coordonării activităților ulterioare în cadrul proiectului.

Subiectul de bază a fost proiectul interdisciplinar și interuniversitar care a fost demarat la 22 februarie 2019. Echipele de studenți, mentorați de cadre didactice din cadrul Univerisităților locale și din Aalborg timp de 1,5 luni, au elaborat proiectele ce au avut ca scopul de a investiga, identifica și dezvolta soluții pentru problemele interdisciplinare din viața reală pe care și le propun spre soluționare prin prisma obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

În cadrul ședinței s-a definitivat modalitatea prezentării proiectelor elaborate, modalitatea  de apreciere, precum și modalitatea de desiminare a informației.

Reprezentanții universitari au discutat și activitățile ulterioare din proiect, care urmează să finalizeze în octombrie 2019.

Proiectul PBLMD este implementat cu sprijinul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.
Mai multe informații despre PBLMD pot fi găsite pe www.pblmd.aau.dk și https://www.facebook.com/pblmd.erasmusplus/
și pagina PBLMD UTM https://proiecte.utm.md/pblmd/

(Visited 18 times, 1 visits today)