În perioada 12-13 martie 2019, Carolina Timco, șef Serviciu relații internaționale a participat la cea dea treia ședința a consorțiului proiectului Erasmus+ Elevate.

Reprezentanții instituțiilor de învățământ superior participante la proiect și echipa instituțională a proiectului Elevate, în parteneriat cu reprezentanții universităților europene în Consorțiul Elevate au participat la activități menite să asigure desfășurare cu succes a activităților în cadrul proiectului.

Subiectele de bază discutate se referă la planurile operaționale pentru al doilea și al treilea an de activitate a proiectului Elevate, rezultatele pe pachetele de lucru 2, 3, 4 și 6.

Carolina Timco a prezentat rezultatele implementării proiectului de către UTM pentru primul și al doilea an de activitate.

Experții europeni au dat aprecierea proprie activităților desfășurate, au făcut recomandări în vederea finalizării cu succes a activităților proiectului.

În cea de-a doua zi s-a trecut în revistă activitățile efectuate, a fost elaborat planul de acțiuni pentru cel de al treilea an al proiectului pentru fiecare pachet de lucru.

Mai multe informații despre ELEVATE pot fi găsite pe http://elevate-project.md/ și  https://www.facebook.com/elevatemoldova/
și pe pagina ELEVATE a UTM https://proiecte.utm.md/elevate/

(Visited 11 times, 1 visits today)