Activități în cadrul proiectului HEIFYE

Reuniunea de lucru în cadrul proiectului HEIFYE și conferința,, Foreseeing challenges and opportunites for organizations at the micro and macro level’’.

În perioada 20-23 februarie 2019, conf. univ. dr. Ciloci R., decan FIEB, a participat la reuniunea de lucru a partenerilor din cadrul proiectului organizată la Universitatea RISEBA (Riga) Letonia, fiind discutate chestiuni ce ar asigura o colaborare eficientă în vederea promovării spiritului de antreprenoriat, lansarea platformei informaționale ce ar stimula și dezvolta antreprenoriatul în rândul tinerilor.

În perioada menționată a fost organizată și conferința ,, Foreseeing challenges and opportunities for organizations at the macro and micro level’’, la care au participat așa speakeri ca Jeffrey Sommers, Senior Fellow de la Universitatea din Wisconsin-Milwaukee Institute și Juha Kaskinen, Director de la Finland Future Research Centre, Universitatea Turcu, care au examinat persepctivele dezvoltării economiei mondiale. În cadrul unui panel de discuții dl Ciloci R. a prezentat raportul ,,The specific of the development of Youth Entrepreneurship in Moldova’’.