Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vizită de studiu la ROGOB SRL

14 studenți ai anului II de la Facultatea Inginerie Economică și Business au mers în excursie la fabrica de producție ROGOB SRL. Astfel, lect. sup., dr. Ala OBERȘT, care le predă disciplina „Managementul resurselor umane”, a decis să-și stimuleze discipolii cu cea mai bună performanță cumulativă la disciplina respectivă.

A fost de fapt o vizită de studiu, în cadrul căreia studenții au avut posibilitatea să analizeze categoriile timpului de muncă conform metodelor de analiză respective (fotografierea și cronometrarea), precum și să ia cunoștință de organizarea ergonomică a locului de muncă.

Această vizită-excursie a încununat în mod fericit efortul profesoarei de a-și familiariza discipolii cu realitățile mediului de afaceri din R. Moldova, anterior, în același scop, d-sa invitându-l la prelegeri și pe directorul Departamentului Resurse Umane al SRL ROGOB.

Mai mult. Dat fiind că vizita a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă, studenții au beneficiat de o surpriză plăcută și din partea companiei – un  card personalizat de fidelitate ROGOB.

Plăcut surprinși de gestul din partea ROGOB SRL, dar și al profesoarei lor, studenții au avut numai cuvinte de mulțumire, spunând că  studiile la UTM sunt o adevărată plăcere, oferindu-le  pregătirea necesară pentru activitatea profesională viitoare.

[av_gallery ids=’46913,46914,46915,46916′ style=’big_thumb’ preview_size=’featured_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’featured_large’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-uzxrbz’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI