14 studenți ai anului II de la Facultatea Inginerie Economică și Business au mers în excursie la fabrica de producție ROGOB SRL. Astfel, lect. sup., dr. Ala OBERȘT, care le predă disciplina „Managementul resurselor umane”, a decis să-și stimuleze discipolii cu cea mai bună performanță cumulativă la disciplina respectivă.

A fost de fapt o vizită de studiu, în cadrul căreia studenții au avut posibilitatea să analizeze categoriile timpului de muncă conform metodelor de analiză respective (fotografierea și cronometrarea), precum și să ia cunoștință de organizarea ergonomică a locului de muncă.

Această vizită-excursie a încununat în mod fericit efortul profesoarei de a-și familiariza discipolii cu realitățile mediului de afaceri din R. Moldova, anterior, în același scop, d-sa invitându-l la prelegeri și pe directorul Departamentului Resurse Umane al SRL ROGOB.

Mai mult. Dat fiind că vizita a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă, studenții au beneficiat de o surpriză plăcută și din partea companiei – un  card personalizat de fidelitate ROGOB.

Plăcut surprinși de gestul din partea ROGOB SRL, dar și al profesoarei lor, studenții au avut numai cuvinte de mulțumire, spunând că  studiile la UTM sunt o adevărată plăcere, oferindu-le  pregătirea necesară pentru activitatea profesională viitoare.

(Visited 69 times, 1 visits today)