Concursul Internaţional de Programare „Catalysts-2018”

Vineri, 16 noiembrie 2018, Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică a Universitaţii Tehnice a Moldovei va găzdui a III-a ediţie a Concursului Internaţional de Programare (Coding Contest) „Catalysts-2018”. Evenimentul menţionat va avea loc în sălile blocului de studii Nr. 3, FCIM, amplasat pe adresa  str. Studenţilor 9/7, începând cu orele 16.00.

Regulile Concursului prevede rezolvarea de către o echipă, formată din 1, 2 sau 3 studenţi, a 7 probleme amplasate pe nivele de promovare. Complexitatea problemelor abordează diferite domenii ale economiei reale bazate pe cunoştinţe din domeniul limbajelor de programare, matematica discretă, matematica aplicată, teoria algoritmilor etc.

Concursul Internaţional de Programare „Catalysts-2018” se va desfăşura concomitent în 14 ţări cu participarea echipelor din peste 30 oraşe ale lumii. În total în concursul menţionat vor participa peste 700 de echipe de studenţi.

Universitatea Tehnică a Moldovei va participa la acest concurs cu un număr impunător de 78 studenţi de la FCIM.

Învingătorii Concursului Internaţional de Programare (Coding Contest) „Catalysts-2018” vor fi menţionaţi de către compania organizatoare „Catalysts” cu cupe şi premii promoţionale.

Pagina oficiala a Concursului „Catalysts-2018” poate fi accesată pe adresa: https://register.codingcontest.org sau http://csct.utm.md.

 

Comitetul de Organizare

(Visited 79 times, 1 visits today)