Concurs de creare a logoului Centrului de Reușită Universitară

Concours de création du logo du CRU - r

Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității Tehnice a Moldovei cu susținerea Agenției Universitare a Francofoniei (AUF), lansează un concurs pentru crearea logoului CRU. Prin design și mesajul transmis, acesta trebuie să exprime apartenența la UTM și AUF, dar și să ilustreze spiritul francofon și creativitatea specifică inginerilor.

În perioada 20 martie – 20 aprilie, studenţii înscrişi la UTM, care doresc să participe la concurs, trebuie să expedieze creația sa la adresa mariana.cerepanova@lm.utm.md, indicând în mesaj: numele, prenumele, facultatea, grupa și datele de contact.

Învingătorii vor fi anunțați și premiați în data de 27 aprilie curent. Premiile, atât pentru câștigător, cât și pentru participanți, vor fi oferite de Agenția Universitară a Francofoniei.

Juriul va fi constituit din reprezentanți ai UTM și  AUF.

Concours de cr ation du logo du CRU

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU