BEST-Chișinău are un nou board

Din toamnă, Grupul local BEST-Chișinău începe cel de-al 10-lea an de activitate cu un nou board,  care, pe parcursul unui an universitar, va dirija activitatea reprezentanței celei mai mari organizații studențești inginerești din Europa – BEST-Chișinău. Ce priorități își propune noua conducere?

sanda_sersun

Sanda ȘERȘUN, președinte BEST-Chișinău: „Eu văd viitorul organizației în culori vii! Sunt sigură că va fi un an bun, cu evenimente realizate la nivel. Desigur, multă lume va pleca. Multă lume va veni. Dar toți împreună vom lucra pentru imaginea și viitorul organizației.”

diana_gurschi

Diana GURSCHI, secretar BEST-Chișinău: „Motivația mea a fost de a face parte dintr-o echipă pentru mai mult timp – un an, în cazul meu. De când sunt în BEST Chișinău, am avut ocazia să lucrez în 2 echipe; ce pot să zic—a fost o experiență unică. Astfel, mi-am zis că vreau ceva mai mult și mi-a venit ideea să aplic ca secretar – toți cred că rolul dat nu are importanță, dar dacă acesta nu ar exista, ar fi un haos total. Mă gândesc să mă implic în organizație nu numai aici, în Chișinău, dar și pe internațională (n.r. BEST are atât reprezentanță în universitățile europene, cât și o structură de conducere internațională unică). Deși mă aflu în BEST-Chișinău abia de un an, simt deja cum cresc, cum încep să descopăr o lume plină de oportunități infinite.”

oxana_dunav

Oxana DUNAV, vicepreședinte resurse umane BEST-Chișinău: „Intenționez să implementez un sistem mai complex de mentorat și să întăresc procesul de integrare și dezvoltare a membrilor.” Motivația Oxanei se bazează pe dorința de a-l ajuta pe fiecare să se simtă parte a organizației, pe obținerea a cât mai multă experiență și productivitate și, astfel, ea va asigura o continuitate puternică în BEST-Chișinău.

iuliana_besleaga

Iuliana BEȘLEAGA, vicepreședintele relații corporative BEST-Chișinău: „Studiind deja un an la facultate, într-o grupă din doar fete, nu văd o problemă că suntem 4 domnișoare în Consiliul Director. Din contră, pentru mine aceasta reprezintă un avantaj. Desigur, aplicând în BEST-Chișinău am dorit să-mi diversific grupul de persoane cu care comunic, de aceea consider că dacă o să se alăture echipei noastre un băiat, va fi doar de folos pentru noi toți. Apropo, mi-am amintit un citat, care se pretează perfect la subiect: „Cea mai rapidă metodă de a schimba societatea constă în a mobiliza toate femeile din lume.” (Charles Malik)”

Grupul Local BEST-Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților. Alegerea consiliului director în BEST-Chișinău are loc la mijlocul fiecărei veri, la bifurcația anilor universitari.

imagine de ansamblu

 

(Visited 18 times, 1 visits today)