Rezultatele intermediare ale turului II

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță rezultatele intermediare ale turului II al concursului de Admitere-2016, desfășurat în perioada 8 – 11 august 2016, care pot fi accesate pe aici  

Candidații care au promovat concursul intermediar vor fi înmatriculați la una din specialitățile pentru care au optat în cererea de admitere.
La următoarea rundă de admitere Universitatea Tehnică a Moldovei oferă:
La CICLUL I, LICENŢĂ – 1092 de locuri de studii, inclusiv cu finanţare de la bugetul de stat: 209 – cu frecvenţă la zi; în bază de contract: 642 – cu frecvenţă la zi şi 241 – cu frecvenţă redusă.

 

UTM_buget_contract

Nu ezita să te înscrii la una din specialitățile oferite de Universitatea Tehnică a Moldovei, inclusiv cu finanţare de la bugetul de stat. Vino la UTM și îți asigurăm un viitor strălucit! Aici vei studia printre viitorii ingineri solicitați în toată lumea: iscusiți programatori, designeri IT și fashion, juriști în dreptul patrimonial, constructori de mașini eco și futuristice, arhitecți care vor schimba aspectul a mii de orașe.
Suntem o Universitate de excelență atât prin rezultatele remarcabile ale studenților, absolvenților, profesorilor și cercetătorilor noștri, cât și prin mediul academic unic, în care o disciplină de studiu o influențează și o completează pe alta, unde domnește o veritabilă atmosferă de creativitate, inventică și inovare, unde activează cu succes o seamă de centre de excelență în diverse domenii ale tehnicii și tehnologiei, cum ar fi Tekwll, ZIPhouse etc., în cadrul cărora ingineria se predă ca o artă.
La UTM vei găsi un mediu propice pentru dezvoltare, afirmare, formare continuă. Doar la UTM vei obține atât abilități teoretice, cât și soluții reale care să schimbe lumea în bine.
Dacă dorești cu adevărat să-ți asiguri un viitor strălucit, contactează Comisia de Admitere a UTM:
Tel: 022 23-51-85,
E-mail: admiterea@adm.utm.md

(Visited 180 times, 1 visits today)