Târgul locurilor de muncă şi stagii la UTM

repr

Astăzi, 3 iunie 2016, la UTM e o mare sărbătoare pentru studenţi. La propunerea Centrului de Ghidare în Carieră – CEGHID, în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, 84 de companii şi organizaţii şi-au făcut publice ofertele pentru angajarea studenţilor  absolvenţi în câmpul muncii.

Au fost propuse cca 900 de posturi de muncă vacante şi 500 –  pentru stagii de practică. Cele mai multe oferte au fost propuse de societăţile pe acţiuni „Moldtelecom”, „Confort”, „Coca Cola”, „Ionel”, „Introscop”, „Steaua Reds”, „MAIB”, „Starnet”, „Moldovagaz”, „Tricon”, „Registru”, „Panilino”, Poliţia de frontieră, Serviciul de carabinieri…

Deşi UTM pregăteşte ingineri în 65 de specialităţi, cei mai solicitați au fost specialiștii licenţiaţi în domeniile: tehnologii informaţionale, teleradiocomunicaţii, energetică, transporturi, industrie alimentară şi alimentaţie publică, industrie uşoară, construcţii de maşini, drumuri auto, marketing.

Târgul locurilor de muncă s-a încheiat cu o masă rotundă.

[av_gallery ids=’9864,9865,9866,9867,9868,9869,9870,9871,9872,9873′ style=’big_thumb’ preview_size=’extra_large’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-al313′]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU