Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Concursul „Tânărul Creator”

Ești o persoană creativă?

UTM se află în căutarea tinerilor talentați și dornici de a crea lucruri frumoase  şi organizează concursul „Tânărul creator”, în cadrul căruia  elevii şcolilor, liceelor, colegiilor/centrelor de excelență își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitate tehnică” (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) şi „Creativitate artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură” (desene,  schițe, planșe, concepte etc.).

#Când?

Depunerea lucrărilor: 01.03.2021 – 07.05.2021.

#Unde?

mun. Chișinău, str. Studenţilor, 9/8, corpul de studii nr. 6, bir. 220, vezi locația pe hartă

tel. 060-30-20-53.

Învingătorii, pe lângă premii, vor beneficia de facilități la înmatriculare la UTM, conform prevederilor Regulamentului de admitere.

Concursul este organizat cu susținerea proiectului SCIENTIX, în cadrul căruia Universității Tehnice a Moldovei îi revine rolul de Punct Național de Contact.

Tanarul creator fb scaled

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI