Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

UTM organizează cursuri online de pregătire pentru BAC

Chiar dacă organizarea activităților academice la moment nu este posibilă, cert este că BAC-ul din vară nu va ține cont de această situație. Pregătirile trebuie să continue, iar Universitatea Tehnică a Moldovei  dispune de resursele necesare pentru a oferi o alternativă pe măsură – cursuri online.

Astfel, din postura sa de organizator, Centrul de Informare și Ghidare în Carieră al UTM (Radu MELNIC, Natalia ȘESTENCO, Elena RUSSU) în colaborare cu Direcția Tehnologia Informației și Comunicații (Vasile CHETROI, Ion ICHIM, Artiom BARCUȚA) și sub egida prorectorului informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare Dinu ȚURCANU, aduc la cunoștința liceenilor şi elevilor din colegii/centrele de excelenţă că UTM va organiza în continuare cursurile de pregătire pentru BAC la matematică și informatică, acestea urmând să se desfășoare în format ONLINE, pe 14 și respectiv 21 martie 2020.  

Doritorii vor putea urmări cursurile cu începere de la ora 10.00 (matematica) și de la ora 12.00 (informatica).

14.03.2020 Matematica
14.03.2020 Informatica

BAC online копия scaled

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI