Admiterea-2017, turul II: locuri disponibile la studii de licență

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță locurile de studii (cu finanțare bugetară și pe bază de contract cu taxă) declarate vacante în turul II al Admiterii-2017. Candidații care nu au reușit să participe la concursul de Admitere în turul I la UTM sunt invitați să depună actele până pe 13 august 2017 la Comisia de Admitere a UTM.

 

Locuri vacante_licenta-01

 

Pentru mai multe informații, nu ezita să contactezi Comisia de Admitere a UTM la tel: 022 23-51-85, e-mail: admiterea@adm.utm.md sau în grupul www.facebook.com/groups/AdmitereUTM

Dacă tot ai idei care să schimbe lumea, alege o profesie de viitor în domeniul ingineriei!

Print article Print article Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .