Biblioteca UTM și-a completat colecțiile cu peste 500 de cărți editate în România

Pentru noul an academic Universitatea Tehnică a Moldovei pregătește noi spații moderne de învățare, laboratoare dotate cu echipamente necesare în procesul de studiu și cercetare, dar și un variat și valoros suport informațional documentar indispensabil actului de predare-învățare universitar.

Recent Biblioteca universitară și-a completat colecțiile cu peste 500 de cărți de la diverse edituri din România – AGIR, Matrix Rom, Universitară, Electra etc., specializate în publicarea de cărți științifice, manuale, ghiduri, compendii, îndrumare universitare, documente normativ-tehnice din domeniile științei și tehnicii.

Printre cele mai considerabile loturi de carte pentru biblioteca UTM au fost achizițiile de la  Editura AGIR – editorul Asociației Generale a Inginerilor din România – 146 de  titluri de carte (în total  241 exemplare). Alte 70 de titluri/cărți au fost procurate de la Editura Universității de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu” din București, precum și 89 de  titluri (174 exemplare) – de la Editura MATRIX ROM din București, principalul editor de lucrări pentru construcții și instalații, automatică, matematică, fizică, chimie, electronică, inginerie electrică, inginerie mecanică.

Noile volume constituie un binevenit suport info-documentar în sprijinul programelor și disciplinelor de studii: electronică; electrotehnică; chimie; telecomunicații; energetică; inginerie electrică; energii regenerabile; informatică; calculatoare și rețele; microelectronică; mecatronică; inginerie biomedicală; inginerie mecanică; transport auto; microbiologie; tehnologia alimentelor; nutriție; siguranța produselor alimentare; arhitectură; design interior; ingineria sistemelor termice, de gaze și climatizare; arhitectură peisagistică; construcții; geodezie și cadastru; drept; economie; management; marketing etc.

 

Lista carti_Ed. AGIR

carti_Univ_Arhitectura

carti achiz._ MatrixRom 2022

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU