Anul I
- Chimia anorganică şi analitică
- Chimie organică
- Educaţie fizică şi sport II
- Educaţie fizică şi sport I
- Filosofia
- Fizica I
- Grafica inginerească asistată de calculator
- Iniţierea în specialitate
- Limba română
- Limba engleza
- Matematica superioară
- Matematică specială
- Tehnologii informaţionale
Anul II
- Bazele statului şi dreptului
- Biochimia generală
- Chimia fizică
- Electrotehnica
- Fenomene de transfer
- Metode fizico-chimice de analiză
- Microbiologia generală
- Operaţii unitare în industria alimentară
- Studiul materialelor
- Tehnologia generală a produselor alimentare
- Vinificaţia primară
- Viticultura
Anul III
- Ampelografie
- Automatizarea proceselor tehnologice
- Bazele construcţiilor industriale
- Bazele nutriţiei şi securitatea alimentară
- Chimia alimentară
- Economia şi statistica ramurii
- Enochimia
- Managementul întreprinderii
- Marketing
- Sanitaria şi igiena industrială
- Utilaj tehnologic în vinificaţie
- Vinificaţia specială
- Vinificaţia secundară
Anul IV
- Bazele analizei organoleptice a băuturilor alcoolice
- Controlul tehnico-chimic şi microbiologic a vinului
- Managementul calităţii
- Prelucrarea produselor vinicole secundare
- Proiectarea tehnologice la vin