Anul I
- Chimia anogranică și analitică
- Chimie organică
- Educația fizică I și II
- Fizica I
- Grafica inginerească asistată de calculator
- Inițiere în specialitate, etica profesională și bazele comunicării
- Limba engleză I și II
- Limba franceză I
- Limba franceză II
- Limba română I
- Limba română II
- Matematica I
- Matematica specială II
- Tehnologii informaționale
Anul II
- Bazele statului și dreptului
- Bazele teoretice ale tehnologiei alimentației publice
- Biochimia generală
- Chimia fizică
- Electrotehnica
- Inițierea în specialitate
- Metode fizico-chimice de analiză
- Microbiologia generală
- Microbiologia produselor alimentare
- Operații unitare în industria alimentară
- Tehnologia generală a produselor alimentare
Anul III
- Automatizarea proceselor tehnologice
- Bazele nutriției și securitatea alimentară
- Bazele nutriției
- Chimia alimentară
- Economia și statistica ramurii
- Evidența contabilă
- Utilaj tehnologic în alimentația publică
- Managementul înterprinderii
- Marketing
- Organizarea producerii în unitățile de alimentație publică
- Practica de producție
- Proiectarea întreprinderilor de ramură
- Sanitaria și igiena industrială
- Tehnologia produselor de patiserie
- Tehnologia produselor alimentației publice
Anul IV