Anul I
- Chimia anorganică şi analitică
- Chimia organică
- Educaţia fizică I
- Educaţia fizică II
- Iniţierea în specialitate, etica profesională şi bazele comunicării
- Filosofie
- Fizica I
- Grafica inginerească asistată de calculator
- Limba engleză I
- Limba engleză II
- Limba franceză I
- Limba franceză II
- Limba română I
- Limba română II
- Matematica specială
- Matematica superioară
- Politologia
- Tehnologii informaţionale
- Teoria economică, marketing şi integrarea economică europeană
Anul II
- Biochimia generală
- Chimia fizică
- Dreptul comercial
- Economia şi statistica ramurii
- Electrotehnica şi automatizarea proceselor tehnologice
- Inginerie mecanică
- Bazele statului şi legislaţia în ramură
- Limba engleză III, IV
- Limba franceză III, IV
- Metode fizico-chimice de analiză
- Microbiologia generală
- Microbiologia produselor alimentare
- Principii şi metode de conservare a produselor alimentare
- Procesarea minimă aretmică şi termică a produselor alimentare
- Procese şi aparate în industria alimentară
- Tehnologia generală a produselor alimentare
Anul III
- Analiza senzorială a produselor alimentare
- Bazele veterinariei şi zootehniei animalelor
- Biochimia produselor alimentare
- Controlul fizico-chimic a produselor alimentare
- Tehnologia panificaţiei şi produselor de cofetărie/zaharoase
- Managementul întreprinderii
- Managementul serviciilor
- Sanitaria şi igiena industrială
- Tehnologia concentratelor alimentare
- Tehnologia produselor aleaginoase
- Tehnologia uscării produselor alimentare
- Tehnologia produselor lactate II
- Tehnologia păstrării şi prelucrării fructelor şi legumelor III
- Tehnologia fabricării zahărului II
- Utilaj tehnologic în industria alimentară
- Tehnologia panificaţiei şi produselor de cofetărie/zaharoase V
Anul IV
- Amelioratori în panificație
- Analiza senzorială a produselor din carne
- Analiza senzorială a produselor din lapte
- Analiza senzorială a produselor de panificație
- Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse din carne
- Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse de panificație
- Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse lactate
- Managementul calității alimentelor
- Practica de licență (Cr)
- Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TL)
- Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TP)
- Practica tehnologică (TP)
- Practica tehnologică
- Prelucrarea complexă a subproduselor lactate
- Protecția mediului. Securitatea și sănătatea în muncă.
- Refrigerarea și congelarea produselor alimentare
- Tehnologia concentratelor alimentare și produselor oleaginoase
- Tehnologia produselor din lapte II
- Tehnologia produselor din carne II