Anul I

  1. Chimia anorganică şi analitică
  2. Chimia organică
  3. Educaţia fizică I
  4. Educaţia fizică II
  5. Iniţierea în specialitate, etica profesională şi bazele comunicării
  6. Filosofie
  7. Fizica I
  8. Grafica inginerească asistată de calculator
  9. Limba engleză I
  10. Limba engleză II
  11. Limba franceză I
  12. Limba franceză II
  13. Limba română I
  14. Limba română II
  15. Matematica specială
  16. Matematica superioară
  17. Politologia
  18. Tehnologii informaţionale
  19. Teoria economică, marketing şi integrarea economică europeană

Anul II

  1. Biochimia generală
  2. Chimia fizică
  3. Dreptul comercial
  4. Economia şi statistica ramurii
  5. Electrotehnica şi automatizarea proceselor tehnologice
  6. Inginerie mecanică
  7. Bazele statului şi legislaţia în ramură
  8. Limba engleză III, IV
  9. Limba franceză III, IV
  10. Metode fizico-chimice de analiză
  11. Microbiologia generală
  12. Microbiologia produselor alimentare
  13. Principii şi metode de conservare a produselor alimentare
  14. Procesarea minimă aretmică şi termică a produselor alimentare
  15. Procese şi aparate în industria alimentară
  16. Tehnologia generală a produselor alimentare

Anul III

  1. Analiza senzorială a produselor alimentare
  2. Bazele veterinariei şi zootehniei animalelor
  3. Biochimia produselor alimentare
  4. Controlul fizico-chimic a produselor alimentare
  5. Tehnologia panificaţiei şi produselor de cofetărie/zaharoase
  6. Managementul întreprinderii
  7. Managementul serviciilor
  8. Sanitaria şi igiena industrială
  9. Tehnologia concentratelor alimentare
  10. Tehnologia produselor aleaginoase
  11. Tehnologia uscării produselor alimentare
  12. Tehnologia produselor lactate II
  13. Tehnologia păstrării şi prelucrării fructelor şi legumelor III
  14. Tehnologia fabricării zahărului II
  15. Utilaj tehnologic în industria alimentară
  16. Tehnologia panificaţiei şi produselor de cofetărie/zaharoase V

Anul IV

  1. Amelioratori în panificație
  2. Analiza senzorială a produselor din carne
  3. Analiza senzorială a produselor din lapte
  4. Analiza senzorială a produselor de panificație
  5. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse din carne
  6. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse de panificație
  7. Controlul fizico-chimic a alimentelor și ambalajelor: produse lactate
  8. Managementul calității alimentelor
  9. Practica de licență (Cr)
  10. Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TL)
  11. Practica de licență și elaborarea tezei de licență (TP)
  12. Practica tehnologică (TP)
  13. Practica tehnologică
  14. Prelucrarea complexă a subproduselor lactate
  15. Protecția mediului. Securitatea și sănătatea în muncă.
  16. Refrigerarea și congelarea produselor alimentare
  17. Tehnologia concentratelor alimentare și produselor oleaginoase
  18. Tehnologia produselor din lapte II
  19. Tehnologia produselor din carne II