Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

„Women in ICT” revine

24 octombrie 2017 / 15:30 - 19:30

Women in ICT - r_result

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC anunță ediția a IV-a a „Women in ICT”, evenimentul dedicat profesionistelor IT, actuale și în devenire.

„Women in ICT” își propune să redefinească percepția despre rolurile în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), să crească interesul tinerelor pentru oportunități de carieră și să consolideze comunitatea locală a profesionistelor prin transfer de experiență și comunicare.

„Women in ICT” vine să vă inspire și o să vă ofere „pastila” de motivare, pentru a vă încuraja să accesați oportunități care apar în permanență, să setați aspirații înalte și să le urmați cu multă îndrăzneală. Vă invităm să cunoașteți profesioniste talentate, carismatice, cu atitudini și principii riguroase și să aflați de la ele care sunt pașii și intențiile care duc spre o carieră reușită și echilibru cu viața de familie, pasiuni și interesele personale.

Speakerii ediției curente sunt:
Mariana Dahan, Cofondator și Chief Executive Officer, WIN – World Identity Network, anterior Senior ICT Policy and Specialist at World Bank, Lidia Scarlat, Motion Design Creative Producer, Umbrela Studio, Olga Zamisnaia, Director, Stelar Group, Tatiana Buciuceanu, Software QA Engineer, Endava.

Evenimentul va include și Ceremonia de recunoaștere și apreciere „Women in ICT” în care vom aduce un omagiu femeilor care s-au remarcat în sectorul IT din Moldova.

„Women in ICT” va continua cu o sesiune de socializare într-o ambianţă prietenoasă, potrivită pentru a comunica și pentru a găsi mentori care să inspire și să poată ghida primii paşi, la început de carieră.

Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile aici: https://goo.gl/o9qLdG

Lansat pentru a combate stereotipurile și a încuraja fetele să urmeze o carieră în IT, „Women in ICT” a devenit o tradiție mult așteptată, justificându-și statutul de inițiativă de reper în comunitatea profesionistelor și tinerelor pasionate de IT din Republica Moldova.

Evenimentul „Women in ICT” este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Guvernului Suediei în cadrul Proiectului de Dezvoltare a Centrului Tekwill.

 

Detalii

Data:
24 octombrie 2017
Timp:
15:30 - 19:30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Data:
24 octombrie 2017
Timp:
15:30 - 19:30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google