Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

UTM Rube Goldberg revine cu a 8-a ediție

4 mai 2018 / 08:00 - 5 mai 2018 / 17:00

BEST Chișinău își asumă o nouă provocare! Pe 4 mai vino să vezi rezultatul a două luni de lucru a participanților Competiției Inginerești Rube Goldberg!

Rube Goldberg este o competiție inginerească care constă în construirea unei mașini Rube Goldberg – un dispozitiv sofisticat care efectuează o sarcină simplă într-un mod complex, incluzând o reacție în lanț. La competiție participă echipe formate din 5 studenți ai Universității Tehnice a Moldovei și câte doi liceeni.

Competiția creează mediul potrivit pentru ca participanții să-și pună în aplicare ingeniozitatea și creativitatea realizând sarcina propusă. Echipele pline de energie și entuziasm au început lucrul la elaborarea celei mai creative și sofisticate mașini pentru rezolvarea probei: prepararea unei cafele din 3 componente: apă, zahăr și cafea solubilă.

Ești intrigat? Nu ezita și vizitează expoziția „Creația deschide Universul” în cadrul căreia va avea loc și competiția Rube Goldberg, care se va desfășura în perioada 4-5 mai, la Tekwill, organizată de BEST Chișinău împreună cu Universitatea Tehnică a Moldovei.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Din 2007, BEST Chișinău valorifică potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

 

Detalii

Începere:
4 mai 2018 / 08:00
Se termină:
5 mai 2018 / 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Începere:
4 mai 2018 / 08:00
Se termină:
5 mai 2018 / 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google