Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Tekwill: One Year Anniversary

15 martie 2018 / 09:30 - 23:30

Prieteni,
Pe 15 martie, Vă invităm să sărbătorim împreună aniversarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC, Tekwill! Participarea la toate evenimentele din această zi este gratuită.

Tekwill, cel mai mare spațiu de acest gen din Europa de Sud-Est, este un ecosistem complex, dotat cu resursele și tehnologiile necesare pentru oamenii care vor să-și dezvolte ideile și să exceleze în domeniul TIC. Proiectul” Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, Tekwill, este implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.
Tekwill a excelat în activitățile sale și și-a atins obiectivele stabilite pentru primul an, devenind în scurt timp cartea de vizită a industriei TIC din Republica Moldova.

Pentru prima sa aniversare, Tekwill a planificat o serie de activități care reflectă implicarea sa activă în educația și formarea continuă a profesioniștilor IT, în dezvoltarea comunității și în coagularea spiritului antreprenorial.

Agenda va include diverse activități interactive pentru invitații noștri: reprezentanți guvernamentali, parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai industriei IT, reprezentanți ai mediului academic, studenți și tineri, invitați internaționali și mass-media.

Ne vedem pe 15 martie! Nu uitați să completați formularul pentru a confirma participarea. Participarea este gratuită și posibilă în baza înregistrării prealabile aici.

Agenda evenimentului de aniversare și detalii privind toate activitățile planificare sunt disponibile aici.

 

Detalii

Data:
15 martie 2018
Timp:
09:30 - 23:30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Data:
15 martie 2018
Timp:
09:30 - 23:30
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google