Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

OpenSource Camp Moldova 2018

21 aprilie 2018 / 09:30 - 22 aprilie 2018 / 18:00

Asociația Drupal Moldova, cu suportul USAID Moldova și al Guvernului Suediei, anunță organizarea primei ediții Open Source Camp în Moldova, care va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2018, la Tekwill.


Open Source Camp Moldova – 2018 este un eveniment unic, organizat special pentru dezvoltatori, arhitecți și alți specialiști din domeniul tehnologilor informaționale; precum și comunitățile Open Source și liderii industriei. Scopul este de a încuraja colaborarea, schimbul de informație, însușirea tehnologiilor noi și a tendințelor din domeniu și pentru a obține avantaje competitive în utilizarea soluțiilor inovatoare Open Source.

Ești profesionist sau entuziast IT? Ai posibilitatea să contribui la creșterea comunității prin participarea la Open Source Camp în calitate de speaker, să-ți împărtășiți experiența fie sub forma de un master-class, o sesiune tehnică sau non-tehnică (de ex. business, startup, antreprenoriat, management de proiecte etc. realizate prin utilizarea tehnologiilor Open Source), sau orice alta idee, ești binevenit(ă) să aplici aici:http://bit.ly/2CsK1WW

Alătură-te în perioada 21-22 aprilie șiparticipă alături de liderii industriei la transformările digitale oferite de tehnologiile inovaționale și aflați cum, prin colaborare și implicare, puteți obține beneficii datorită celor mai mari Open Source investiții tehnologice al timpului nostru.

Îți sugerăm cinci motive de ce să fii prezent la OpenSource Camp Moldova 2018:

  1. Oportunități de studiu

OpenSource Camp Moldova va aduna peste 300 de participanți (din Moldova, România, Ucraina, Marea Britanie și alte țări europene) și va avea peste 25 de sesiuni (Networking, Trivia Night, CxO Networking, petrecea Open Source și multe altele) pe 18 tehnologii, gândite de experți naționali și internaționali – profesioniști din industrie, dezvoltatori și arhitecți, driveri ai tehnologiilor de viitor.

Muncind în cadrul unei mici afaceri poate, uneori, să te izoleze, iar fără expunerea ta la o varietate de opinii, ai putea rata noi idei, noi trenduri, care ar avea un anumit impact asupra rezultatelor tale. Să înveți de la colegii de breaslă la conferințe de acest tip te vor expune la noi metode de a-ți conduce afacerea / de a munci și ajuta să descoperi cum să fii mai productiv. Nu contează cât de multă experiență ai obținut în domeniu – mereu poți învăța lucruri noi.

  1. Networking

Conferințele de acest tip îți oferă oportunitatea să cunoști participanți din, deseori, alte comunități și companii, astfel având potențialul să devină resurse valoroase pentru recomandări și bune practici. Evitând colegii de breaslă din frica că aceștia te vor descoperi drept un potențial competitiv, ai putea să-ți limitezi succesele tale. Colaborarea este cea mai bună metodă de a aborda oricare sesiune de networking – majoritatea oaspeților acestor evenimente pot să ofere ajutor reciproc în consolidarea ideilor și să trezească inspirație, atunci când ei ajung să se cunoască.

  1. De ce să nu povestești și despre experiența ta?

Când ești o fire activă în industrie, poți să te manifestezi drept expert în comunitate, dar și clienților tăi. Cei, care deja de ceva timp se implică în activitățile din domeniu, sunt deseori rugați să împărtășească experiențele lor la anumite evenimente și să scrie articole pentru publicațiile din industrie. Totuși, oamenii preferă să-și asocieze spiritul lucrativ cu experții din domeniu. Clienții preferă să înceapă o afacere cu cei, care sunt celebrați în comunitățile lor.

  1. Descoperă noi oportunități

În cadrul OpenSource Camp Moldova vei descoperi diverse audiențe din diferite țări și backgrounduri – vei găsi studenți, entuziaști în TIC, experți și deținători de afaceri în domeniu și mulți alții. Acest mediu lucrativ îți va permite să descoperi o varietate de alegeri, oportunități de muncă și metode diverse de a găsi viitorii clienți, parteneri și co-fondatori ai unor produse sau servicii de succes.

  1. Distrează-te!

Prezența ta în comunitatea de Open Source implică o doză de distracție. În cadrul acestui camp vei vizita o petrecere excepțională, ce va avea loc pe 21 aprilie, unde participanții vor chillui, vor savura dintr-un vin minunat și vor vedea cât de buni dansatori le sunt colegii de breaslă.

În plus, vei avea oportunitatea să-ți testezi cunoștințele la Trivia Night Quiz, pe 20 aprilie la Draft Pub (Bd. Dacia 35), unde echipele participante vor fi provocate să răspundă la întrebări din Open Source, dar și din teme generale din web, pentru a primi titlul de campioni ai Open Source-ului. Vor fi și mici primii pentru învingători.

Dacă ești în căutarea unei oportunități de a-ți începe cariera în Open Source și de a fi parte a unui eveniment valoros pentru developeri, arhitecți și alte profesii conexe, alătură-te nouă pe 21 și 22 aprilie la OpenSource Camp. Cumpără biletul cu doar 200 de lei aici: goo.gl/si5Ljd  sau beneficiază de o reducere de 50% dacă eșți student (liceu sau universitar) prin înregistrarea la https://goo.gl/W4gMwP.

Mai multe detalii – pe https://opensourcemoldova.org/

Primul camp în Open Source din țară este organizat de Asociația „Drupal Moldova”, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suedez. Conferința este, de asemenea, sponsorizată de către companiile Ellation și Endava în calitate de Gold Sponsor , Mixbook în calitate de Silver Sponsor și Tekwill ca partener general.

 

Detalii

Începere:
21 aprilie 2018 / 09:30
Se termină:
22 aprilie 2018 / 18:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Începere:
21 aprilie 2018 / 09:30
Se termină:
22 aprilie 2018 / 18:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google