Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Moldova ICT Summit 2018: EdTech Edition

23 aprilie 2018 / 09:00 - 20:00

Moldova ICT Summit 2018, ediție dedicată educației digitale, va avea loc pe 23 aprilie, în incinta Centrului de Excelență Tekwill. Evenimentul va reuni peste 400 de reprezentanți ai sectorului TIC, Guvernului, mediului academic, parteneri de dezvoltare, precum și experți internaționali.

Ediția din acest an a Moldova ICT Summit 2018 va fi dedicată educației TIC. În cadrul evenimentului vor fi discutate oportunitățile care ar permite valorificarea la cel mai înalt nivel a potențialului țării. Reprezentanți ai Guvernului și ai sectorului privat, precum și experți internaționali vor împărtăși experiența și cunoștințele bazate pe cele mai bune practici în domeniu, modalitățile de implementare ale acestora în industria IT din Republica Moldova. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi lansată o serie de inițiative majore pentru sistemul educațional din țară, cum ar fi Proiectul TwentyTU, programele comune în cadrul Parteneriatului Estic, Rețeaua națională de centre inovaționale Tekwill.

Moldova ICT Summit 2018 este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și al Guvernului Suediei.

Detalii

Data:
23 aprilie 2018
Timp:
09:00 - 20:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Data:
23 aprilie 2018
Timp:
09:00 - 20:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google