Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Junior Initiative Leadership Program, ediția a III-a

5 decembrie 2016 / 18:00 - 9 decembrie 2016 / 20:00

junior-initiative-leadership-r

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită tinerii activi și cu spirit de inițiativă să participe în cadrul Junior Initiative Leadership Program și să învețe de la manageri cu experiență cum să devină lideri autentici, cum să inspire și să motiveze echipele și partenerii cu care lucrează, cum să gestioneze corect oportunitățile și provocările, cum să se afirme, să fie eficienți și să-și atingă obiectivele.

 

Sesiunile Junior Initiative Leadership Program se vor desfăşura în perioada 5-9 decembrie,  între orele 18:00 şi 20:00, în incinta celui mai inovativ spațiu din Chișinău – iHUB (str. 31 August 1989, 78). Programul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, care studiază sau au studiat specialităţi în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor.

Junior Initiative Leadership Program are scopul să creeze o conexiune între actualii și viitorii lideri în IT și să contribuie la dezvoltarea tinerilor prin transfer de experiență, cunoștințe și bune practici. În cadrul ediției curente, participanții au posibilitatea să cunoască experiența unor lideri care inspiră prin performanțele atinse, atitudini, abordări și viziuni:

Vitalie Eșanu, Fondator Evisoft și Privesc.Eu

Alex Arnăut, General Manager, FFW Moldova

Ionela Titirez, Manager Dezvoltare, Educație și Antreprenoriat TIC, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova

Andrei Spânu, Cofondator Dreamups Innovation Campus

Sergiu Matei, Cofondator Dreamups Innovation Campus

Lisa Terziman, Cofondator și Chief Operating Officer, Fentury

Tudor Darie, Director New Media Group

Vasile Braga, Chief Executive Officer, Game Factory Conference

Subiectele abordate în cadrul sesiunilor vor oferi o serie de repere importante pentru creşterea şi afirmarea profesională a participanţilor, ajutându-i să dezvolte o viziune clară asupra paşilor pe care trebuie să-i întreprindă pentru a-şi realiza scopurile.

Participarea în cadrul Programului este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Pentru a participa vă rugăm să completaţi Formularul de înregistrare. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru participare.

Junior Initiative Leadership Program este desfăşurat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi 2016 și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

 

agenda-junior-initiative-leadership-program

junior-initiative-leadership

Detalii

Începere:
5 decembrie 2016 / 18:00
Se termină:
9 decembrie 2016 / 20:00
Eveniment Category:

Organizator

ATIC

Loc de întâlnire

iHUB
str. 31 august 1989, nr. 78
Chișinău,
+ Harta Google

Detalii

Începere:
5 decembrie 2016 / 18:00
Se termină:
9 decembrie 2016 / 20:00
Eveniment Category:

Organizator

ATIC

Loc de întâlnire

iHUB
str. 31 august 1989, nr. 78
Chișinău,
+ Harta Google