Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

F5 – Program de stagii în companiile TIC

10 ianuarie 2017 / 08:00 - 31 ianuarie 2017 / 17:00

internship program_r

ATIC anunță deschiderea perioadei de aplicare pentru programul de stagii în companiile IT – F5! Data limită de aplicare: 31 Ianuarie 2017.

Asociaţia Naţională a Companilor din Domeniul TIC anunţă deschiderea perioadei de aplicare pentru Programul de Stagii în companiile TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor).

Programul de stagii F5 își propune plasarea studenților facultăților cu profil TIC și a elevilor în stagii de practică în companiile TIC, desfășurate pe durata unei luni, cu posibilitatea de extindere.

Participând la F5, elevii și studenții dezvoltă importante abilități practice, dobândind cunoștințe tehnice, învățând să lucreze în echipă și îmbunătățindu-și capacitățile de comunicare. Companiile participante au ocazia să cunoască tineri talentați, care pot deveni potențiali angajați după finalizarea studiilor.

Direcţiile pentru stagii vor fi: Testare, Dezvoltare Software, Mentenanța Calculatoarelor, Administrarea rețelelor, Design grafic și web.

Durata stagiului: 30 de zile, cu posibilitatea extinderii. În program vor fi încadraţi 80-100 de tineri.

Criterii de eligibilitate:

În cadrul Programului pot aplica:

  1. studenții următoarelor facultăți:
  • Calculatoare, Informatică şi Microelectronică (UTM)
  • Matematică şi Informatică (USM)
  • Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (ASEM)
  • Informatică, Inginerie, Design (ULIM)
  1. Elevii care studiază în ultimul an la liceu și care au cunoștințe de bază în una din direcțiile menționate mai sus.

Procedura de selectare

Pentru participare în cadrul Programului, vă rugăm să completaţi Formularul de aplicare disponibil aici. Termen limită pentru aplicare – 31 Ianuarie 2017.

După înregistrare, toate persoanele selectate vor participa la un interviu, în rezultatul căruia se va decide privind plasarea în cadrul Programului de Stagii.

Proiectul „Parteneriate pentru calitatea şi relevanţa învăţământului profesional tehnic în domeniul TIC din Republica Moldova” este implementat de către Centrul Educaţional PRO DIDACTICA şi Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu sprijinul Cooperării Austriece pentru Dezvoltare şi al Guvernului României. Scopul proiectului este modernizarea procesului de pregătire a specialiştilor TIC în instituţiile de învăţământ profesional tehnic şi dezvoltarea unei oferte educaţionale ajustate cerinţelor curente ale industriei.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi:

Michelle Iliev

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC

michelle.iliev@gmail.com, 069823897

Detalii

Începere:
10 ianuarie 2017 / 08:00
Se termină:
31 ianuarie 2017 / 17:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

ATIC

Detalii

Începere:
10 ianuarie 2017 / 08:00
Se termină:
31 ianuarie 2017 / 17:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

ATIC