Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziția națională Fabricat în Moldova 2018

31 ianuarie 2018 - 4 februarie 2018

În perioada 31 ianuarie-04 februarie 2018, la CIE „Moldexpo” va avea loc cea de-a XVII-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018, organizată de Camera de Comerț și Industrie a RM, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Expoziţia va fi amplasată în 3 pavilioane, în funcție de profilul de activitate:

Pavilionul nr. 1: întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective a 16 raioane ale republicii printre care: Anenii Noi, Cahul, Călărași, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Orhei, Nisporeni, Râșcani, Ungheni, Criuleni, UTA Găgăuzia.

Pavilionul nr. 2: întreprinderi textile, mobilă, bunuri de larg consum.

Pavilionul nr. 3: companii prestatoare de servicii, instituții bancare, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, AGEPI, ANSA, meșteri populari.

În cadrul expoziției se va organiza tradițional Târgul locurilor de muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, la care își vor prezenta ofertele de muncă peste 40 de companii.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de 3100 m.p. și se preconizează că la aceasta vor participa aproximativ 420 de agenți economici din toate raioanele republicii și va fi vizitată de peste 43 000 de persoane.

Printre delegații oficiale din  străinătate se numără reprezentanți din Republica Belarus, Ucraina, România, Turcia, Iran, Letonia  și alte țări.

Vezi aici agenda

Detalii

Începere:
31 ianuarie 2018
Se termină:
4 februarie 2018
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MOLDEXPO

Detalii

Începere:
31 ianuarie 2018
Se termină:
4 februarie 2018
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

MOLDEXPO