Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziția internațională specializată ,,INFOINVENT-2017”

15 noiembrie 2017 - 18 noiembrie 2017

infoinvent_logo_7105_result

În perioada 15-18 noiembrie 2017, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) organizează cea de-a XV-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate ,,INFOINVENT”.

Evenimentul se va desfășura în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,MOLDEXPO”, fiind organizat în parteneriat cu AȘM, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, CIE ,,MOLDEXPO” , cu susținerea Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI) și a Oficiului European de Brevete (OEB).

La expoziție vor participa reprezentanți a peste 20 de țări: instituții/întreprinderi din sfera cercetare-dezvoltare şi antreprenoriat, oameni de ştiință, inventatori, întreprinzători, profesori, studenți şi elevi. Lucrările vor fi expuse la 5 compartimente: invenții, soiuri de plante şi design industrial, produse/servicii inovative; proiecte inovaţionale şi de transfer tehnologic; creaţia tinerilor; industrii culturale şi creative, fiind prevăzut și un program adițional de manifestări (seminare, mese rotunde, ateliere de lucru). Iar experți și practicieni locali și internaționali, printre care reprezentanți ai OMPI, OEB, oficiilor naționale de proprietate intelectuală, vor veni cu recomandări axate pe rolul inovațiilor și proprietății intelectuale în dezvoltarea afacerilor.

Data limită de depunere a cererii de participare este 15 septembrie 2017.

Formularele de înregistrare, precum și alte informații utile le găsiți pe www.infoinvent.md

Detalii – la tel. 022 400-593 sau e-mailul infoinvent@agepi.gov.md

„INFOINVENT” este un for al proprietății intelectuale, care are drept obiective susținerea și promovarea creativității și proprietății intelectuale, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale. Evenimentul reprezintă o platformă ideală pentru întâlniri de afaceri între inventatori, cercetători și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Detalii

Începere:
15 noiembrie 2017
Se termină:
18 noiembrie 2017
Eveniment Category:

Organizator

AGEPI
Telefon:
022 400-593
Email:
infoinvent@agepi.gov.md
Sit web:
www.infoinvent.md

Loc de întâlnire

MOLDEXPO

Detalii

Începere:
15 noiembrie 2017
Se termină:
18 noiembrie 2017
Eveniment Category:

Organizator

AGEPI
Telefon:
022 400-593
Email:
infoinvent@agepi.gov.md
Sit web:
www.infoinvent.md

Loc de întâlnire

MOLDEXPO