Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Crash Course: UX Design

17 martie 2018 / 10:00 - 14:00

Cursul bazat pe UX Design (experiența utilizatorului) reprezintă un atelier intensiv de o zi, în care vei avea ocazia de a învăța cele mai utile practici de la specialiști în domeniu, care ne vor oferi sfaturi despre UX Design bazat pe diferite cazuri, cum ar fi dezvoltarea web, design-ul jocurilor, dezvoltare mobilă, dezvoltare VR etc.


Ce înseamnă UX Design?
Experiența utilizatorului (UX) reprezintă procesul de dezvoltare și de îmbunătățire a interacțiunii de calitate între un utilizator și toate serviciile unei companii. UX include aspecte, cum ar fi conținutul site-ului, sistemele pe care le susține și structura sa.

De asemenea, este încadrat în procesul de achiziționare și integrare a produsului, inclusiv aspecte legate de branding, design, utilizare și funcționalitate.

Detaliile cursului
În acest curs pe UX Design, vei afla:
– De ce UX Design este iterativ?
– De ce procesul de testare este unul definitoriu?
– De ce UX este considerat a fi mai mult decât utilizabil?
– Care este rolul specific al UX?
– UX Design în dezvoltarea web, dezvoltarea mobilă, design-ul jocurilor, dezvoltarea VR etc.

Mentori:
Roman Gluck – Mondain UX Design: Marshrutka Mystery Explained – Roman va vorbi despre modul în care UX Design este prezent în activitățile noastre zilnice, cum influențează alegerea oamenilor și cum simplifică / complică rutina zilnică.

Igor Uduslivii – UI / UX în jocuri. Igor va vorbi despre principiile interfeței și interacțiunile utilizatorilor în jocurile pentru dispozitivele mobile. El va vorbi despre cum intervine interfața tradițională împreună cu mecanica jocurilor, care sunt aspectele psihologice ale unor soluții de interfață cu utilizatorul și utilitatea în lumea jocurilor. Autorul a lucrat în industria jocurilor pentru mai mult de 8 ani ca specialist pe UI. El este autorul cărții despre proiectarea jocului pentru iPhone Game blueprints, publicată de Packt. De asemenea, a devenit dezvoltator de jocuri, scriind propriul joc.

Dmitry Guerreros – Apariția Realității Virtuale (VR) în Republica Moldova: Prima experiență a utilizatorilor cu realitatea virtuală – Dmitri va vorbi despre modul în care a adus Realitatea Virtuală în Moldova și cum a reacționat publicul larg la noua tehnologie.

Biletele de participare pot fi achiziționate aici: https://www.fest.md/ro/evenimente/diverse/crash-course-on-ux-design

Detalii de contact: +373 79781741

Detalii

Data:
17 martie 2018
Timp:
10:00 - 14:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

iHUB Chisinau – UTM
blocul de studii nr. 2 al UTM din str. 31 August 1989 nr. 78
Chișinău, Moldova, Republica
+ Harta Google

Detalii

Data:
17 martie 2018
Timp:
10:00 - 14:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

iHUB Chisinau – UTM
blocul de studii nr. 2 al UTM din str. 31 August 1989 nr. 78
Chișinău, Moldova, Republica
+ Harta Google