Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

 Conferința Națională JCI Business

15 septembrie 2017 - 17 septembrie 2017

JCI Business - Copy_result

Participă la Business Drive, cea mai tare conferinţă a anului organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova!

Tinerii cetățeni activi care doresc să dezvolte afaceri cu pasiune sunt așteptați la Conferința Națională JCI Business Drive, care va avea loc în perioada 15-17 septembrie la Tekwil, Chișinău.

Business Drive reprezintă o serie de conferințe în cele mai mari orașe ale țării organizată de JCI Moldova cu scopul de a dezvolta participanților abilități de lideri și antreprenori, descoperind puterea lor interioară.

În prima zi – vineri, 15 septembrie vor avea loc sesiuniule Business Networking Event, participanții vor obține cunoștințe practice în CRM (sistem de gestiune a relației cu clienții) și cum să dezvolte proiecte cu impact.

În a doua zi – sâmbătă, 16 septembrie, întreaga zi lucrăm la energia, potențialul și scopurile participanților, prin exerciții practice, mișcare, muzică oferite de 3 mentori cu rezultate, DRIVE și energie împreună cu trupa de dans Black and White și DJ în stilul trainerului Tony Robbins.

Înregistrează-te acum la Conferința Business Drive și beneficiază de un preț promoțional ( pachet gold pentru Student = 250 lei )  www.businessdrive.jci.md

Speakerii Conferinței Naționale JCI Business Drive sunt:

Andy Szekely – antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în șapte țări europene și a susținut prezentări în SUA, Canada și China.

Ilie Dercaci – business trainer în domeniile Time Management, Public Speaking și Comunicare Non-Verbală cu o experiență de șapte ani. Cofondator „Professional Speaker”. Reprezentant în Moldova al trainerului și investitorului Grant Cardone.

Corneliu Său – fondatorul fabricii de mobilă TANDEM, lider pe piața din Republica Moldova și România. Reprezentant în Moldova al speakerului Nr.1 în lume Tony Robbins.

În a treia zi – participanții vor avea o sesiune matinală la ora 5 A.M. cu Andy Szekely, unul dintre speakerii conferinței, fiind urmată de consultații personale cu cei mai buni specialiști din Moldova în domeniile marketing, vânzări și resurse umane.

 Mai multă informație puteți găsi pe http://businessdrive.jci.md/

 

 

 

Detalii

Începere:
15 septembrie 2017
Se termină:
17 septembrie 2017
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Începere:
15 septembrie 2017
Se termină:
17 septembrie 2017
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google