Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

„Bitdefender – Security of Everything”

6 aprilie 2017 / 08:00 - 17:00

tekwill-repr

Cadrele didactice antrenate în instruirea disciplinelor de securitate cibernetică + studenţi/masteranzi  sunt invitate să participe la evenimentul „Bitdefender – Security of Everything”, care va avea loc în data de 06.04.2017 la Tekwill, sala „IMAGINARIUM” (str. Studenților, 9/11, sect. Râșcani, Chișinău).

În contextul extinderii atacurilor cibernetice, a tendinţelor de hacking, furtului de date, criptărilor acestora, spionajului cibernetic și a noilor tipuri de malware, distribuitorul oficial Bitdefender în Republica Moldova, „Reliable Solutions Distributor” în parteneriat  cu compania „Bitdefender” și primul Centru de Excelenţă IT din RM – „Tekwill” și-au propus organizarea evenimentului „Bitdefender – Security of Everything”.

„Bitdefender” este unul dintre cei mai mari producători de securitate la nivel global, esteprima companie care a inventat securitatea la nivel de hypervisor cu produsul „Bitdefender HVI”, la moment, doar pentru sistemele de operare Citrix. Drept urmare, evenimentul dat are ca și scop promovarea celor mai bune soluţii de securitate, a ultimelor tendințe în zona de IT și a celor mai frecvente cazuri de hacking.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea parteneriatului UTM – Bitdefender  în vederea organizării unui Centru CyberSecurity atât de necesar procesului de instruire la UTM, pentru a oferi abilităţi, competenţe practice şi un suflu modern aliniat la cerinţele pieţei actuale IT. De asemenea, va fi organizată o sesiune de live hacking, foarte interesantă inclusiv pentru studenţi.

Pentru a participa la eveniment este nevoie să vă înregistrați aici: ÎNREGISTRARE EVENIMENT (data limită pentru înregistrare: 05.04.2017).

Detalii la tel. 022 210 208 sau e-mail: office@rsd.md

Detalii

Data:
6 aprilie 2017
Timp:
08:00 - 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Data:
6 aprilie 2017
Timp:
08:00 - 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google