Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

beRICHER18 despre cum să atragi fonduri în ONG-uri – un eveniment marca BEST-Chișinău

1 decembrie 2017 / 08:00 - 9 decembrie 2017 / 17:00

BEST

În perioada 1-9 decembrie Chișinăul va fi gazda celui mai motivaţional program de traininguri pentru membrii comunității BEST (Board of European Students of Technology) destinat relațiilor corporative.

BEST Chișinău organizează un eveniment de excepție, cu participarea a 19 studenți internaționali, motivaţi să dea valoare comunității BEST, la cea de a 18-a ediție a beRICHER.

beRICHER este un eveniment internațional, organizat anual cu scopul de a îmbunătăți procesul de colectare de fonduri și stabilire a relațiilor cu mediul de afaceri în organizațiile-membre BEST.

Agenda evenimentului include sesiuni de transfer de cunoștințe, exerciții practice și studii de caz. Timp de 9 zile, viitorii lideri, membri ai grupurilor locale BEST, vor obține cunoștințe și abilități practice în domeniile: negocieri, planificarea strategică, practici de colectare de fonduri, întâlniri de afaceri. În urma participării la eveniment, studenții vor fi capabili să coordoneze și gestioneze aspectele financiare și corporative ale ONG-urilor pe care le reprezintă.

Evenimentul este organizat cu suportul Universității Tehnice a Moldovei, care susține și promovează educația non-formală a studenților.

BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

 

Detalii

Începere:
1 decembrie 2017 / 08:00
Se termină:
9 decembrie 2017 / 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

UTM

Detalii

Începere:
1 decembrie 2017 / 08:00
Se termină:
9 decembrie 2017 / 17:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

UTM