Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Acțiunile Marie Skłodowska-Curie – program de burse pentru cercetare

22 iunie 2016 / 09:00 - 14:00

Marie-Cursie-Burse repr

Pe 22 iunie 2016, în incinta hotelului JOLLY ALON va avea loc o conferință privind oportunitățile oferite de acțiunile Marie Sklodowska-Curie în ORIZONT 2020.

Pentru a spori numărul proiectelor înaintate și câștigate din partea țărilor asociate ale programului-cadru Orizont 2020, Comisia Europeană a inițiat o serie de evenimente de promovare, unul dintre care este dedicat acțiunilor Marie Sklodowska-Curie.

Din cele 4 acțiuni ale MSC, o atenție deosebită va fi acordată burselor individuale (IF) și schimbului internațional de pesonal de cercetare și inovare (RISE).

Agenda evenimentului o găsiți aici

Acțiunile Marie Skłodowska-Curie (MSCA), care poartă numele celebrei savante poloneze naturalizate în Franța, câștigătoare a Premiului Nobel pentru cercetările sale în domeniul radioactivității, sprijină cercetătorii de toate naționalitățile în toate etapele carierei lor. Pot beneficia de finanțare cercetători din toate domeniile, de la asistența medicală de urgență la cercetarea fundamentală. MSCA sprijină, de asemenea, doctoratele industriale, care combină cercetarea cu munca în întreprinderi, dar și alte acțiuni de formare inovatoare care sporesc capacitatea de inserție profesională și contribuie la dezvoltarea carierei.

Pe lângă fondurile generoase care li se pun la dispoziție, cercetătorii au posibilitatea de a dobândi experiență în străinătate și în sectorul privat și de a-și completa pregătirea profesională cu competențe sau discipline care îi pot ajuta să avanseze în carieră. Consultați mai jos informații suplimentare despre diferitele scheme de finanțare și cerințele care trebuie îndeplinite pentru a putea solicita finanțare.

Detalii

Data:
22 iunie 2016
Timp:
09:00 - 14:00
Eveniment Category:

Detalii

Data:
22 iunie 2016
Timp:
09:00 - 14:00
Eveniment Category: