Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

ICT Career Orientation 2017

12 octombrie 2017 / 09:00 - 13:00

ICT CAREER 2017 - r_result

ICT Career Orientation revine cu o nouă ediție. Pe data de 12 octombrie tinerii care studiază specialități în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor sunt invitați să profite din plin de lecții valoroase oferite de cele mai active companii IT din Moldova. ICT Career Orientation 2017 va avea loc în incinta Tekwill (str. Studenţilor 9/11), cu începere de la ora 9.00.


AGENDA: https://goo.gl/nxXtVe

Ediția curentă se va desfășura pe două direcții:
– sesiuni de orientare în carieră și workshopuri, care vor aborda cele mai actuale tendințe, tehnologii și metode de lucru;

– ICT Job Shop, în cadrul căruia veți putea discuta cu potențialii angajatori și afla care sunt condiţiile de angajare, ofertele de muncă şi oportunitățile de stagiere.

La ICT Career Orientation veți afla recomandări și repere utile privind cele mai solicitate direcţii de carieră în domeniul IT, dar și ce trebuie să întreprindeți pentru un ”start” de nota 10. Reprezentanții companiilor IT vor împărtăși cu voi experiențe, sfaturi, sugestii privind oportunitățile și resursele pe care puteți să le accesați pentru a face pentru a face față cerințelor de pe piața muncii. Sesiunile vor fi în limbile română, rusă, engleză.

ICT Career Orientation este deschis pentru participare tuturor tinerilor care sunt interesați de oportunitatea unei cariere sau perspective de creștere în domeniul IT. Participarea este gratuită. Pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, rugăm toți doritorii să se înregistreze din timp aici: https://goo.gl/2MsXgx.

ICT Career Orientation este organizat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partener al evenimentului: Universitatea Tehnică a Moldovei.

Detalii

Data:
12 octombrie 2017
Timp:
09:00 - 13:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google

Detalii

Data:
12 octombrie 2017
Timp:
09:00 - 13:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

TEKWILL, UTM
str. Studenților 9/11, Chișinău Moldova, Republica + Harta Google