Concurs de selecție a cadrelor didactice Erasmus+ la Universitatea Politehnica din București, Romania

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilitate academică la Universitatea Politehnica București, România, în cadrul programului Erasmus+, Acțiunea cheie 1. Universitatea Politehnica București oferă 2 burse de mobilitate de 5 zile pentru personalul didactic (mobilitate de predare/teaching) pentru cadrele didactice de la Facultatea Textile și Poligrafie (Departamentul Design […]

CONCURS DE SELECŢIE A STUDENŢILOR ERASMUS+ LA UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI, ROMANIA

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță organizarea unui concurs de selecție a candidaților pentru mobilități academice la Universitatea Politehnica București, România în cadrul programului Erasmus+. UPB oferă o bursă de mobilitate pentru studenții de la ciclul II studii Master ai Facultății Textile și Poligrafie (Programul de master Design și Tehnologii Poligrafice) și Facultății Inginerie Mecanică, Industrială și […]

Burse pentru tinerii cercetători, Universitatea din Graz, Austria

Coimbra Group Scholarship Program for Young Researchers from the European Neighborhood.

Data limită de depunere a aplicațiilor pentru proiectele Erasmus+ de Mobilitate Internațională de Credite, KA107 a fost prelungită!

A fost modificată data limită de depunere a aplicațiilor pentru proiectele Erasmus+ de Mobilitate Internațională de Credite (Higher education student and staff mobility between Programme and Partner Countries, KA107)!

Devino voluntar Erasmus+!

Ai beneficiat de Erasmus+ și ai vrea să îi ajuți, la rândul tău, pe tinerii care aleg o mobilitate Erasmus+ în Republica Moldova sau pur și simplu ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă internațională?

Aplicări de proiecte, AUF

Agenția Universitară a Francofoniei, Biroul Europei Centrale și Orientale, a deschis aplicările pentru varii proiecte cu finanțare din partea AUF.

Oportunități de mobilitate în cadrul programului CEEPUS

Ministerul Educatiei Nationale al României a anunțat disponiblie pentru anul universitar 2018-2019 150 luni-burse în cadrul programului CEEPUS.

Oportunități de studiu pentru studenții și absolvenții UTM

Central European University, Department of Economics and Business, offers for 2019-20 scholarship/internship programs on CEU’s MS in Finance and MS in Business Analytics: – Future of Big Data: Up to 3 scholarships/internships with a London boutique hedge fund. – Morgan Stanley: Up to 5 scholarships/internships with Morgan Stanley’s Budapest office. – Women in Technology: Up to […]

Școala de management din Munchen oferă noi cursuri de vară

Ludwig-Maximilians-Universität Munich is offering two courses as part of the summer program.

CONCURSUL PROIECTELOR ȘTIINȚIFICE ÎN CADRUL ȘCOLILOR DOCTORALE UTM !!!

În perioada 18 ianuarie – 01 martie 2019 se anunță concursul proiectelor științifice în cadrul Școlilor Doctorale UTM în vederea participării la competiția națională a proiectelor științifice privind repartizarea granturilor doctorale de la bugetul de stat pentru admiterea 2019-2020.