Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ELECTROMONTAJ: The Future is Electric

Stagii de practică, programe de intership, oferte atractive de angajare în cadrul companiei ELECTROMONTAJ! Studenții UTM, inclusiv de la Facultatea Energetică și Inginerie Electrică, sunt invitați să-și asume provocarea și să adere la ambiția, determinarea şi spiritul de echipă al acestei companii cu peste șapte decenii de experiență în domeniu.

Directorul proiecte Gabriel VASILACHE, însoțit de colegii săi Corina şi Viorel, s-a întâlnit la Chişinău cu studenţii Facultății Energetică și Inginerie Electrică și decanul FEIE, conf. univ., dr. Victor GROPA, relatându-le aspecte captivante despre experienţa acumulată timp de peste 20 de ani de în cadrul companiei, unde a activat în diferite posturi şi a executat cap-coadă diverse proiecte la nivel naţional şi internaţional.

Noi tehnologii aplicate în construcţia de „automagistrale de energie”, noi proiecte cu noi provocări aşteaptă să fie realizate cu implicarea noilor ingineri energeticieni, care au o perspectivă interesantă şi captivantă de a moderniza reţelele electrice ce vor alimenta consumatori în diferite colţuri ale lumii.

ELECTROMONTAJ este o companie tehnologică de talie mondială, cu sediul în România și proiecte în întreaga lume, având capacitatea de a derula proiecte diferite, pe continente diferite, în acelaşi timp, la cele mai înalte standarde de calitate. Grupul EM include companii care furnizează conductoare aeriene, construiesc stâlpi, fundaţii forate, staţii electrice. Deţine o staţie de testare stâlpi – una dintre cele mai mari şi mai moderne din lume. Are capacitatea de a dezvolta o gamă largă de proiecte de construcţii în diverse industrii: energie verde, telecomunicaţii, imobiliare, utilităţi şi infrastructura rutieră etc. și susţine tranziţia globală spre un viitor sustenabil bazat pe distribuţia inteligentă a energiei electrice.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI