Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

FET-UTM: How to: ACE that interview! TIPS and tricks from HR

Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei și compania Stefanini MOL reprezentată de Talent Acquisition Consultants Tamara MARDARI, au organizat un workshop interactiv pe tema: „How to: ACE that interview! TIPS and tricks from HR”, la care au participat studenții tuturor programelor de studii din cadrul FET, ciclul I Licență.

Stefanini MOL este o companie multinațională cu origini braziliene ce oferă un portofoliu larg de servicii, de la suport IT până la Dezvoltare Software, activând în domeniul IT de mai bine de 35 de ani, cu prezență în peste 41 de țări. Stefanini are oportunități de carieră în întreaga lume pentru profesioniștii interesați de un loc de muncă vibrant, pasionat, orientat spre echipă și carieră.

În cadrul workshop-ului au fost abordate următoarele subiecte:

  1. Ce reprezintă un interviu;
  2. Cum răspundem la întrebările recrutorului;
  3. Ce facem înăinte / după interviu;
  4. Sugestii finale.

În cadrul acestui workshop, studenții au reușit să înțeleagă mai bine etapele pe care le au de parcurs în cadrul interviului de angajare. A fost un dialog „viu”, incitant, în cadrul căruia au fost împărtășit cele mai interesante și memorabile experiențe de la întrevederile cu recrutorii.

 Mulțumim companiei Stefanini pentru orientarea în carieră a studenților FET-UTM și implicarea acestora în dezvoltarea competențelor practice și oportunitățile de angajare în domeniul TIC!

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI