ZIPHOUSE și APIUS susțin antreprenorii în aplicarea la Programul de Transformare Digitală al ODA

Pe data de 3 august, a avut loc sesiunea de inițiere în Programul de Transformare Digitală, lansat de Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA). Evenimentul a fost organizat de partenerii implementatori ZIPHOUSE și Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS). În cadrul evenimentului, antreprenorii au fost informați privind posibilitatea obținerii finanțării pentru achiziționarea soft-urilor, utilajelor necesare optimizării procesului de lucru, serviciilor de stocare online a datelor sau de securitate cibernetică și alte soluții digitale necesare. Participanții vor fi ghidați de reprezentanții centrului ZIPHOUSE și a asociației APIUS. Ghidul participantului poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/3yRmHhm. Pentru o informație mai amplă privind finanțarea în domeniu, apelați cu încredere la:
  • Asociația Patronala din Industria Ușoară (APIUS);
  • ZIPHOUSE;
Programul de Transformare Digitală a întreprinderilor mici și mijlocii este finanțat din bugetul de stat al Republicii Moldova și este implementat de ODA, alături de partenerii strategici ai programului: Uniunea Europeană, USAID și Guvernul Suediei.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU